Kork Opslagstavle, 180 x 90 cm

820 kr.

Optimer din arbejdsplads med vores kork opslagstavle. Hold dig organiseret og kreativ med dette stilfulde og funktionelle tilbehør.

Køb her

Varenummer (SKU): 11310802088476003 Kategori:

Med vores kork opslagstavle, der måler imponerende 180 x 90 cm, vil du opleve en helt ny dimension af organisering og kreativitet til dit hjem eller kontor. Denne korktavle er mere end bare et praktisk redskab – den er et kunstværk i sig selv, der smukt indrammer dine ideer og inspirerende noter.

Den elegante aluminiumsramme og de mørkegrå, runde ABS hjørner tilføjer et touch af moderne stil til enhver indretning, mens den grå bagplade giver en perfekt kontrast til den naturlige korkoverflade. Du kan vælge at montere tavlen enten vandret eller lodret, afhængigt af dine præferencer og pladsmuligheder.

Med vores kork opslagstavle vil dine vigtige beskeder, påmindelser, billeder og kreative udfoldelser få det opmærksomhed, de fortjener. Med den medfølgende ophængsbeslag, skruer, plugs og 6 nåle i assorterede farver bliver det en leg at sætte tavlen op og begynde at udnytte dens fulde potentiale.

Denne kork opslagstavle er ikke bare et praktisk redskab til at holde styr på dine tanker og idéer, den er også et smukt designelement, der vil tilføje varme og charme til ethvert rum. Lad din kreativitet flyde frit og lad denne imponerende korktavle være rammen om dine mest inspirerende øjeblikke.

Tag styring over dine opgaver, planer og visioner med vores kork opslagstavle, der kombinerer funktionalitet og æstetik på en enestående måde. Gør dig klar til at opleve en ny måde at organisere din verden på og lad dine ideer folde sig ud på denne imponerende tavle, der vil blive hjertet i ethvert rum. Velkommen til en verden af inspiration og kreativitet med vores kork opslagstavle, hvor dine tanker kan flyde frit og dine ideer kan blomstre.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kork Opslagstavle, 180 x 90 cm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.