Kork Opslagstavle, 120 x 90 cm

546 kr.

Få styr på dine noter og idéer med vores store kork opslagstavle. Perfekt til kontoret eller hjemmet. Hold styr og vær kreativ.

Køb her

Varenummer (SKU): 11310802088476001 Kategori:

Denne kork opslagstavle er det perfekte redskab til at organisere dine tanker, ideer og påmindelser på en stilfuld og praktisk måde. Med dens imponerende mål på 120 x 90 cm giver denne korktavle dig masser af plads til at hænge op vigtige noter, billeder, eller andre vigtige dokumenter.

Den flotte aluminiumsramme tilføjer et moderne og elegant touch til din indretning, mens de mørkegrå runde ABS hjørner giver tavlen et stilfuldt og holdbart design. Den smukke grå bagplade fuldender det sofistikerede udseende og sikrer, at dine noter står klart frem.

Denne alsidige kork opslagstavle kan let monteres enten vertikalt eller horisontalt, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse den til dine behov og rummets indretning. Med de medfølgende ophængsbeslag, skruer, plugs og 6 nåle i assorterede farver, er det let at få tavlen op på væggen og klar til brug.

Uanset om du bruger den derhjemme, på kontoret eller i klasseværelset, vil denne kork opslagstavle hjælpe dig med at holde styr på vigtige oplysninger og inspirere din kreativitet. Skab et organiseret og motiverende miljø med denne praktiske og stilfulde korktavle, der vil være en værdifuld tilføjelse til enhver rum.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kork Opslagstavle, 120 x 90 cm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.