Opslagstavle kork m/træramme stand 60×90

263 kr.

Skab din egen unikke stil med vores elegante kork opslagstavle i træramme. Hold styr på dine noter og inspirerende ideer på en smuk måde.

Køb her

Varenummer (SKU): 6419100792802215 Kategori:

Forestil dig en opslagstavle, der ikke kun er funktionel, men også smuk og stilfuld. Præsentering vores Opslagstavle kork med træramme stand 60×90. Denne tavle er ikke bare en almindelig opslagstavle – den er en elegant tilføjelse til enhver indretning.

Når du ser på vores opslagstavle, vil du straks lægge mærke til den holdbare korkoverflade af høj kvalitet. Korken har en fin kornstørrelse, der giver en perfekt overflade til at fastgøre noter, billeder, og alt hvad du ellers ønsker at vise frem. Den naturlige kork tilføjer også en varm og indbydende touch til rummet.

Trerammen omkring opslagstavlen er lavet af 15 mm fyrretræ, hvilket giver et solidt og elegant udseende. De hæftede hjørner sikrer, at tavlen er stabil og holdbar, selv ved hyppig brug. Med dimensionerne 60×90 cm er denne opslagstavle rummelig nok til at rumme alle dine vigtige noter og minder.

Vi inkluderer også 6 stilfulde nåle, der gør det nemt for dig at fastgøre dine materialer på opslagstavlen. Derudover kommer tavlen med ophængsbeslag, så du nemt kan montere den på væggen og integrere den i din indretning.

Forestil dig at have denne smukke opslagstavle i dit hjem, på dit kontor eller i et kreativt studierum. Den vil ikke kun hjælpe dig med at holde styr på dine opgaver og ideer, men den vil også være et dekorativt element, der tilføjer stil og personlighed til rummet.

Så hvis du leder efter en opslagstavle, der skiller sig ud fra mængden og bringer både funktionalitet og æstetik ind i dit rum, så er vores Opslagstavle kork med træramme stand 60×90 det perfekte valg for dig. Tag kontrollen over din organisering med stil og elegance.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Opslagstavle kork m/træramme stand 60×90”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.