Opslagstavle i kork, 60x90cm

163 kr.

Skab organisering og stil med vores kork-opslagstavle – den perfekte balance mellem funktionalitet og æstetik til dit hjem eller kontor.

Køb her

Varenummer (SKU): 6419100792802185 Kategori:

Denne opslagstavle i kork er mere end bare en praktisk løsning til at organisere dine noter og billeder – den er et kunstværk i sig selv. Med dens imponerende størrelse på 60×90 cm tilbyder denne opslagstavle masser af plads til at vise din kreativitet og holde styr på vigtige informationer i din dagligdag.

Den grovkornede korkoverflade er perfekt til at sikre, at dine noter og billeder forbliver sikkert på plads uden at blive beskadiget. Den medfølgende træramme giver tavlen et elegance touch, der passer ind i enhver indretning, uanset om det er derhjemme eller på kontoret.

Med denne opslagstavle kan du skabe din egen personlige gallerivæg, hvor du let kan skifte indholdet ud efter behov. Lad dine billeder, postkort og inspirerende citater skinne på denne smukke opslagstavle og lad den være et samlingspunkt i rummet, hvor tanker og ideer kan blomstre frit.

Tavlen leveres komplet med monteringsbeslag for nem og hurtig opsætning, så du hurtigt kan komme i gang med at udtrykke din personlighed gennem dine valgte elementer. Der medfølger også 6 kortnåle, så du straks kan begynde at fastgøre dine noter og billeder.

Giv dit hjem eller kontor et strejf af personlighed og organisering med denne stilfulde opslagstavle i kork. Lad dine idéer flyde frit og lad din kreativitet blomstre med dette praktiske og dekorative produkt. Omgiv dig med det, der inspirerer dig, og lad denne opslagstavle være det ideelle redskab til at holde styr på dine tanker og ideer på en smuk og organiseret måde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Opslagstavle i kork, 60x90cm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.